Kijk je liever filmpjes dan dat je leest? Goed nieuws: dat kan ook op mijn website. Op deze pagina beantwoord ik reacties en vragen die ik krijg van mensen. Ik heb geen idee hoe ik moet editen en ook niet de energie om uit te vinden hoe ik dat moet doen, dus je zult het met one-takers moeten doen, haha. Ik hoop er in de toekomst beter in te worden, maar ik hoop vooral dat jij er wat aan hebt! En heb jij nou ook een vraag of een opmerking waarvan je wilt dat ik er iets over zeg? Je kunt ze hier anoniem kwijt, maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. Dat kan naar info@chronischgeliefd.nl. En als het me lukt behandel ik jouw vraag of reactie in een filmpje. Veel kijkplezier!

Woon je net als ik in regio Eindhoven? Dan is er nog meer wat je kunt doen om je angst om te zetten in praktische hulp en ondersteuning. Er is een lijst met activiteiten die ondernomen wordt in Eindhoven om de vluchtelingen uit Oekraïne te ondersteunen óf om hulp te bieden in Oekraïne zelf. Ga je naar dezelfde kerk als ik, dan heb je daar een mailtje over gekregen. Ga je dat niet en heb je wel interesse? Dan kan ik je laten weten welke concrete actie je in deze regio kunt ondernemen om de vluchtelingen uit Oekraïne te ondersteunen. Stuur me dan even een berichtje.

De cursus over hoe je jezelf kunt beschermen tegen narcisme vind je hier. De boeken over narcisme van Martin Appelo die ik momenteel aan het lezen ben heten 'Een spiegel voor narcisten' en 'Wij - zij'. Voor de christenen onder jullie misschien wel goed om te weten dat deze boeken duidelijk geschreven zijn door een niet-christen.

Meer informatie over de cursus die ik in deze video noem vind je hier

Overige video's van Chronisch Gefilmd:

In deze video verwijs ik naar een blog die ik schreef over zin maken in seks. Die blog vind je hier.

En heb je ook een onderwerp voor een video? Mail dan naar info@chronischgeliefd.nl of stel hier anoniem je vraag.