Op de hoogte blijven?

Wil je door middel van een nieuwsbrief op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Wil je me een persoonlijk bericht sturen? Dat kan! Realiseer je wel dat het door mijn gezondheid even kan duren voor ik ze kan beantwoorden en dat ik daar soms ook simpelweg de energie niet voor heb.

Mis je binnen de gebieden waar ik over schrijf een bepaald onderwerp en zou je graag willen dat ik daar aandacht aan besteed? Dan kun je me dat ook laten weten en wie weet wijd ik er een blog aan.

Je kunt me een bericht sturen via info@chronischgeliefd.nl.

Anoniem een onderwerp aandragen?

Heb je een vraag of een onderwerp waarvan je graag zou willen dat ik er over schrijf? Vul dan geheel anoniem (ik krijg niet te zien van wie de vraag afkomstig is) onderstaand formulier in en wie weet schrijf ik er een blog over of zet ik er iets over op mijn socials. Wel even handig om je te realiseren dat ik mijn blogs ruim van tevoren schrijf (meestal staan ze al twee maanden van tevoren geagendeerd), dus het kan even duren voor je er een blog over ziet. Wil je sneller antwoord? Stuur me dan een mail via het mailadres onder 'contact'. Helaas is dat dan niet anoniem.

Hulp nodig?

Loop je in je eigen leven aan tegen problemen op één van de gebieden waar ik over schrijf? Praat er over met betrouwbare mensen uit je omgeving. En wacht niet te lang met hulp zoeken! Des te sneller je aan de bel trekt, des te minder groot de te herstellen schade is. Maak een afspraak bij je huisarts of informeer in je omgeving naar een goede hulpverlener met kennis over datgene waar je in vast loopt. Kom je daar niet uit en zoek je christelijke hulp? Dan helpt de website ikzoekchristelijkehulp.nl je op weg.