Contact

Zou je het leuk vinden als ik een keer kom spreken over één van de onderwerpen waarover ik schrijf? Ik ook! En als je wilt neem ik mijn man Bram mee en spreken we samen. Weten wat mijn en eventueel onze mogelijkheden zijn? Neem dan contact met me op.

Kan ik iets voor jouw organisatie betekenen door een artikel te schrijven over één van de onderwerpen die je op mijn website vindt? Mail me om te kijken wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je me een persoonlijk bericht sturen? Tof! Ik hoor graag van je. Helaas is het door mijn gezondheid niet mogelijk om een coachingstraject bij mij te lopen. Ook niet via de mail. Ben je op zoek naar een goede hulpverlener? Kijk dan hieronder onder het kopje 'hulp nodig?' waar je terecht kunt met jouw hulpvraag. 

Mis je binnen de gebieden waar ik over schrijf een bepaald onderwerp en zou je graag willen dat ik daar aandacht aan besteed? Dan kun je me dat ook laten weten en wie weet wijd ik er een blog aan.

Je kunt me een bericht sturen via mijn sociale media of via  info@chronischgeliefd.nl.

Sociale media

Vind je het leuk om op dagelijkse of zakelijke basis op de hoogte te blijven van mijn leven? Volg me dan via sociale media. Je kunt me vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn door op de icoontjes hieronder te klikken.

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden mijn Nieuwsbrief ontvangen en daarmee op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Schrijf je dan hier in.

Hulp nodig?

Loop je in je eigen leven aan tegen problemen op één van de gebieden waar ik over schrijf? Praat er over met betrouwbare mensen uit je omgeving. En wacht niet te lang met hulp zoeken! Des te sneller je aan de bel trekt, des te minder groot de te herstellen schade is. Maak een afspraak bij je huisarts of informeer in je omgeving naar een goede hulpverlener met kennis over datgene waar je in vastloopt. Kom je daar niet uit en zoek je christelijke hulp? Dan helpt de website ikzoekchristelijkehulp.nl je op weg.