Over mij

'Waarom schrijf je geen boek?'. Het is een vraag die ik ontelbare keren heb gekregen en waar ik even zo vaak over heb nagedacht. Om iedere keer weer tot de conclusie te komen dat ik liever een boek lees dan dat ik er één schrijf. Maar kortere stukken schrijven vind ik wél leuk. Over mijn leven, mijn geloof en alles wat ik interessant vind. 

Mijn naam is Moniek Venhuizen, getrouwd met mijn lief, een passie voor God, reizen, boeken, mensen en psychologie. En...oh ja, al mijn hele leven ernstig chronisch ziek. Als de eerste voorspellingen van mijn artsen uit waren gekomen, was ik niet ouder geworden dan 18. Ik ben een rondwandelend wonder en leef inmiddels al meer dan de helft van mijn leven in genadetijd. Hoe lang die nog duurt weet geen mens.

Over dat leven, Gods zorg, mijn angsten en twijfels maar ook mijn interesses schrijf ik op mijn website en spreek ik bij diverse gelegenheden. In de hoop dat het je mag bemoedigen, helpen, troosten, herkenning op zal roepen of je aan het denken zal zetten. 

Veel leesplezier!

Meer lezen over mijn leven? Dat kan hier.